How Do You Know If Your Skin Is In odd

car led headlight - auto stockfoto's en -beelden

Heeft u ervaring met hoe uw gezondheid reageert op chemicaliën? Het klinkt misschien geweldig, en ik hoop dat je dat ook hebt gedaan. Als u echter de onderliggende oorzaak van uw gezondheidsproblemen niet herkent, dan komt hier de grootmoedige waarheid!

Mogelijk heeft u auto-immuunziekten van uw huid en daar kan ik u bij helpen! Wat zijn auto-immuunziekten van uw huid en hoe beïnvloeden ze uw gezondheid? auto-immuunziekten van uw huid zijn ziekten die autospecifiek worden veroorzaakt door een auto-immuunreactie op een pathogeen; dat is een bacterie, virus, toxine of parasiet en meestal treft het slechts één deel van uw lichaam. Er zijn maar weinig delen van uw lichaam die gewoonlijk worden beïnvloed door een auto-immuunrespons, maar dat zijn ze wel:

Huid AcneRash GERD Maagzuur OogirritatiesHoofdpijn en ook netelroos/ypneu bij kinderen

Wat is de fysiologie van uw huid die uit balans raakt met de auto-immuunrespons? Huidacne

Een auto-immuunrespons is meestal een complexe reeks gebeurtenissen die bijna gelijktijdig plaatsvinden op veel of zo niet het hele lichaamsoppervlak. Wanneer dit gebeurt, kunnen er veel dingen gebeuren. Je kunt het zien als wanneer je je knokkels kraakt – eerst hoor je een krakend geluid en dan verschijnt er een laag bloed. Wanneer het bloed zich vermengt met het collageen in de huid, wordt een grote jeuk zichtbaar en begint het een beetje pijn te doen. Er zijn veel redenen waarom uw huid een vreemde vorm heeft. Is het een uitbraak van een soort of organische reactie? Sommige mensen denken dat het een allergische reactie is, maar kunnen het niet zeker weten, en we weten niet zeker wat de oorzaak van de reactie precies is. Sommigen geloven dat het wordt veroorzaakt door een natuurlijke, sympathieke dominantie over de vecht- of vluchtreactie.

We weten niet precies waarom uw huid in een vreemde vorm verkeert, maar er zijn een paar redelijke theorieën:

Eén theorie suggereert dat de auto-immuunrespons het gevolg is van de gebruikelijke dagelijkse stress die de reactie van uw lichaam op stress is. je immuunsysteem gaat in de vecht- of vluchtmodus. het houdt zich bezig met de stijgende energiebehoefte in je lichaam plus de noodzaak om de stofwisseling en de spijsvertering in stand te houden. Sommige andere mensen geloven dat als je een verzwakt immuunsysteem hebt, je ook een auto-immuunziekte kunt krijgen. Je sympathische zenuwstelsel regelt je immuunsysteem, in het bijzonder het deel van uw lichaam dat antilichamen aanmaakt.

Kankerbehandeling

Er zijn tegenwoordig veel oncologen die geloven, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, dat kankerpatiënten vaak een goed immuunsysteem hebben en bijna geen kanker in hun lichaam. De reden hiervoor is dat het immuunsysteem beslist om te staken bij de behandeling van kanker – of de patiënt nu daadwerkelijk kanker heeft of niet. Oncologen geloven dat niet het immuunsysteem belangrijk is bij kanker, maar de D-ontvangst en stimulatie van tumoren.

Kankerbehandelingen zijn tegenwoordig gericht op het stimuleren en onderhouden van het immuunsysteem van het lichaam. Er zijn ook vorderingen in kankerbehandelingen die ook helpen bij het stimuleren van uw immuunsysteem.

Dendritische celbehandelingen

This part of the immune system can be stimulators for your better health. They help in treating your auto immune diseases by stimulating the body to fight the bad guys! This can also be seen when your body is under stress yes, which can be anything from a stressful relationship to the weekly shopping spree that is in our December holidays. The Dendritic cell is a cell that normally detects harmful toxins or microscopic pathogens but under normal circumstances, if exposed to extreme stress, they become hyperactive and activate to alert the body to danger. They also help in repairing the damage caused by the body when it needs repair.

EPA's zijn ook zeer nuttig bij een dendritische celtherapie. Ze worden ook wel Non-peptide Immune Deficiency Molecules (NPD?) genoemd. Dit betekent dat uw lichaam ze normaal niet kan aanmaken. Ze worden gesynthetiseerd tijdens warme in plaats van koude periodes. Ze kunnen worden geproduceerd tijdens warme rustperiodes, maar niet tijdens lange rustperiodes. Ze werken ook door de reactie van het immuunsysteem tijdens reactivering te moduleren.

Meditatie

De zogenaamde 'Silent Killer' wordt ook wel de Cortisol Killer genoemd. Immuunsysteembehandelingen waarbij EPA, EPA's en andere immuunsysteemversterkers betrokken zijn, voorzien het lichaam van wat het nodig heeft om de stress te bestrijden en het immuunsysteem te laten werken om miljoenen schadelijke virussen te lossen.

error: Content is protected !!