Coaching

Dit artikel is bedoeld als een korte introductie in de wereld van hooggevoelige mensen en hoe u een uitstekende relatie met hen kunt opbouwen en hen kunt helpen een meer vervuld en plezierig leven te leiden. HSP's zijn een ideaal onderwerp voor een coach, omdat hun gevoeligheid vaak gepaard gaat met veel informatie en veel vragen.

Hoogsensitief persoon Waarom zijn ze zo belangrijk?

De C-vinger als je wilt, wat vergelijkbaar is met een ander woord van drie letters, VERLANGEN, is waarschijnlijk de toegangsdeur tot veel hooggeplaatste banen en het maakt het voor de werkgever veel gemakkelijker om te beslissen wie ze in dienst willen nemen. Veel hooggevoelige mensen zijn ideaal voor motiverende en leiderschapsposities, vooral in een counselingomgeving. Het kost veel minder emotionele energie en bedrog om een ​​HSP voor ons aan het werk te krijgen, dan om een ​​hooggevoelige coach in dienst te nemen.

In een dergelijke context is het de moeite waard om erop te wijzen dat coaching niet hetzelfde is als consultancy, en counseling ook niet. Coaching kan op de een of andere manier de praktijken van consultancy repliceren en velen zullen je vertellen dat dit "geen coaching" is, maar ze zullen zich niet bewust zijn van wat wij het verschil noemen (in de branche en in het leven in het algemeen).

We raden je ten zeerste aan om voor een coach te gaan in een minder formele setting, omdat ze uitgebalanceerde, praktische coaching bieden, wat hun aanpak veel effectiever maakt. Ze weten ook dat als je met hoogsensitieve mensen te maken hebt, je dat op een praktische manier moet doen en niet als een one-size-fits-all proces. Neem voor meer informatie over het huren van een touringcar in Venlo contact met ons op.

De juiste coach voor jou vinden

Het is een goed idee om een ​​coach in de arm te nemen die ook in een andere context coacht, dat wil zeggen die counselor of therapeut is in een andere functie. Bijvoorbeeld de CAG-apen zo u wilt, die onder de bovenstaande noemer vallen. Dit opent een veel breder vinkje in het coachingmenu en we kunnen een oneindige hoeveelheid introspectie en waardevolle objectiviteit dragen en ondergetekende zal het doelwit zijn.

We houden regelmatig één-op-één tweewekelijkse vergaderingen en wekelijkse telefoongesprekken met potentiële klanten, in ons kantoor in Venlo, en organiseren een maandelijkse teleconferentie genaamd Sixth Sense CoachUr. Deze bijeenkomsten worden altijd goed bezocht en mensen zijn vaak betrokken bij het programma.

Als coach kunnen we het proces doorlopen van het beoordelen van de cliënt, hun achtergrond en de relevantie van hun doelen voor hun hele persoon. Als je toestemming wordt gevraagd, deel dan de relevante informatie over onze klanten en hun achtergrond. We kunnen ze dan verder gaan coachen en jou en je coachingpartner van aanvullende nuttige informatie voorzien.

Sommige typische sessies kunnen zijn:

Van daaruit kun je werken aan wat we de Hoge Zelf-Iona's (Olifanten) noemen, waaronder:

Hoewel de sessies vaak kunnen variëren, hebben we een systeem waarmee je elke individuele sessie in een verstandige en beheersbare cyclus kunt ontvangen, in plaats van een gefragmenteerde cyclus waarin verplichtingen en focus volledig verloren kunnen gaan.

error: Content is protected !!